Valparna lämnar sin mamma tidigast vid 8 veckors ålder. De är då dolda felförsäkrade hos Agria, avmaskade, vaccinerade, chipmärkta, vetrinärbesiktigade och registrerade hos Svenska Kennelklubben. Vid leverans får valparna med sig foder de är vana att äta samt skriftliga skötselråd. Våra valpköpare kan kontakta oss när som helst om vad som helst antingen på mail eller telefon.

Vi har inga krav på att du ska tävla och ställa Er hund, men valpköpet skall vara noga genomtänkt och Ni skall  ha all den tid och kärlek som krävs för att ge en hund ett gott och livslångt hem.

Vi vill att Ni HD och ED röntgar Er hund när den är 12-16 månader gammal, detta för att hjälpa oss i vårt avelsarbete och inte minst för att Ni själva skall veta hur Er hunds leder ser ut.

Om Ni av någon anledning inte kan ha kvar Er hund vill vi veta vart den hamnar och självklart hjälper vi till  med omplacering om det skulle behövas.

Vi vill att Ni hälsar på eran nya familjemedlem, oss och valparnas mamma i hemmet åtminstone en gång innan de är leveransklara. Ingen valp kan allså köpas/tingas genom enbart mail- eller telefonkontakt.

Vi följer Svenska Kennelklubbens och Svenska Sennenhundklubbens regler.